Customer Service Officer Export

Fulltime
Hybride

Dit is waarom je als Customer Service Officer Export bij Velder wil werken

 • Jij bent hét eerste aanspreekpunt voor onze klanten overal ter wereld.
 • Je zorgt ervoor dat het hele proces van order tot levering perfect verloopt.
 • Je werkt in een complexe en dynamische omgeving met veel ruimte voor eigen initiatief wat ervoor zorgt dat je uitgedaagd blijft.
 • Er ligt wekelijks kaas op de afdeling om te proeven (wie wil dat nou niet!) en je leert alles over kaas.

Dit ga je doen

Als Customer Service Officer Export ben jij de schakel tussen onze internationale klanten, het Sales team en onze Supply Chain. Je bent verantwoordelijk voor het proces van order tot levering. Je voert orders in, zorgt ervoor dat het transport tussen onze product- en laadlocaties wordt geregeld en je draagt er zorg voor dat de benodigde transport- en douanedocumenten er zijn. Ook verwerk en volg je klachten, retouren en eventuele naleveringen op. Ten slotte bewaak je de voortgang van het orderproces en lost (dreigende) verstoringen op.

Hier ga je werken

Onze medewerkers vormen het hart van Velder, het is waar de liefde voor kaas samensmelt. We dragen deze liefde uit in alles wat we doen. Van onze boeren tot onze medewerkers en van onze klanten tot onze consumenten, ze weten allemaal wat er nodig is om kwaliteit te leveren en passie te erkennen.

Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met zo’n 450 medewerkers, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. Dit doen we vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina.

Ons verhaal

Cheese-tech pioniers in hart en nieren.

Wat neem je mee?

 • We hechten veel waarde aan passie voor je werk en je komt met een doel bij ons werken. Wat dat precies is, is voor iedereen verschillend.
 • Je hebt een afgeronde MBO 4 of HBO opleiding.
 • Bij voorkeur heb je 1 tot 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie en met COKZ processen.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent sterk in het bouwen en onderhouden van internationale relaties.
 • Je staat bekend om je accurate manier van werken.
 • Het is een pre als je naast Engels en Nederlands een 3e en misschien zelfs wel een 4e taal beheerst.

Dit krijg je van ons

Een afwisselende en uitdagende rol in een organisatie die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek.

Je wordt onderdeel van het Customer Service team bestaande uit bijna 20 collega’s. In het Customer Service team werken we in 4 clusters; Classic Retail, Out of Home & Retail en Wholesale en Export. Het Export team bestaat naast jou uit 3 andere collega’s en jullie werken nauw samen met de Account Managers en Sales Assistenten van Export. Als Customer Service team willen we graag van elkaar te leren en vinden we persoonlijke betrokkenheid en fun in (en buiten) ons werk belangrijk!

Natuurlijk komt de functie met een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, opleidings- en trainingsfaciliteiten en mooie doorgroeimogelijkheden. Daarnaast staan wij bekend om onze prettige werksfeer en organiseren we veel leuks voor ons personeel, zoals evenementen, uitjes of een voetbaltoernooi.

Zeg jij cheese bij deze droom vacature?

Solliciteer dan direct via de onderstaande button!

Direct solliciteren
Solliciteer direct

We worden iedere dag beter door samen te werken, van elkaar te leren en onszelf uit te dagen. Zo laten wij samen de kaascategorie groeien. Een uitdagend streven. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Deel jij onze liefde voor kaas? Dan ben jij misschien wel het talent dat wij nodig hebben!

"*" geeft vereiste velden aan

Upload je CV* Bestand kiezen
Upload motivatiebrief Bestand kiezen
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, png, jpg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, png, jpg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 5.
   Ik ga akkoord met de privacy statement
   Open sollicitatie

   Geen cheese?

   Ben jij er van overtuigd dat je ons naar het volgende niveau gaat brengen maar staat je vacature er niet tussen? Neem contact met ons op via één van de onderstaande opties.

   De beller is sneller

   Een mail mag natuurlijk ook! Stuur hem naar werkenbij@velder.com

   Vragen?
   Klaske helpt je graag!

   k.hollema@velder.com