Customer Service Officer Retail & Out of Home

Fulltime
Hybride

Dit is waarom je als Customer Service Officer bij Velder wil werken

 • Jij zorgt ervoor dat het hele proces van order tot levering perfect verloopt en dat onze klanten de best mogelijke service krijgen.
 • Je werkt met grote retailers zoals Plus en Jumbo en vooruitstrevende horeca groothandels zoals Sligro en Hanos.
 • Je werkt in een complexe en dynamische omgeving met veel ruimte voor eigen initiatief wat ervoor zorgt dat je uitgedaagd blijft.
 • Er ligt wekelijks kaas op de afdeling om te proeven (wie wil dat nou niet!) en je leert alles over kaas.

Dit ga je doen

Als Customer Service Officer Retail & Out of Home zorg je ervoor dat het hele proces van order tot levering vlekkeloos verloopt door goed te schakelen met verschillende afdelingen. Werkzaamheden die hier bijvoorbeeld bij komen kijken zijn het controleren van ingevoerde orders via EDI, invoeren van orders en klanten te woord staan of actief te bellen. Ook verwerken volg je klachten, retouren en eventuele naleveringen op. Tenslotte bewaak je de voortgang van het orderproces en lost (dreigende) verstoringen op.

Je wordt onderdeel van het Customer Service team bestaande uit bijna 20 collega’s. In het Customer Service team werken we in 3 clusters; Classic Retail, Retail & Out of Home en Wholesale & International Markets. Dagelijks werk je intensief samen met de 4 andere Customer Service collega’s uit jouw cluster en de Account Managers en Sales Assistenten van Retail en Out of Home.

Hier ga je werken

Onze medewerkers vormen het hart van Velder, het is waar de liefde voor kaas samensmelt. We dragen deze liefde uit in alles wat we doen. Van onze boeren tot onze medewerkers en van onze klanten tot onze consumenten, ze weten allemaal wat er nodig is om kwaliteit te leveren en passie te erkennen.

Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met zo’n 450 medewerkers, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. Dit doen we vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina.

Ons verhaal

Cheese-tech pioniers in hart en nieren.

Wat neem je mee?

 • We hechten veel waarde aan passie voor je werk en je komt met een doel bij ons werken. Wat dat precies is, is voor iedereen verschillend.
 • Je hebt een MBO opleiding richting commercie afgerond of ervaring in een soortgelijke functie (binnen de FMCG is een pré).
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent sterk in het bouwen en onderhouden van relaties.
 • Je staat bekend om je accurate manier van werken.
 • Je hebt ervaring met het MS Office Pakket.
 • Je beheerst het Nederlands en Engels, Duits en/of Frans is een pré.
 • Je bent leergierig en wilt graag (nog) meer leren over kaas.

Dit krijg je van ons

Een rol met commerciële en administratieve aspecten in een organisatie die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en jouw persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk.

Natuurlijk komt de functie met een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, opleidings- en trainingsfaciliteiten en mooie doorgroeimogelijkheden. Daarnaast staan wij bekend om onze prettige werksfeer en organiseren we veel leuks voor ons personeel, zoals evenementen, uitjes of een voetbaltoernooi.

Zeg jij cheese bij deze droom vacature?

Solliciteer dan direct via de onderstaande button!

Direct solliciteren
Solliciteer direct

We worden iedere dag beter door samen te werken, van elkaar te leren en onszelf uit te dagen. Zo laten wij samen de kaascategorie groeien. Een uitdagend streven. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Deel jij onze liefde voor kaas? Dan ben jij misschien wel het talent dat wij nodig hebben!

"*" geeft vereiste velden aan

Upload je CV* Bestand kiezen
Upload motivatiebrief Bestand kiezen
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, png, jpg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, png, jpg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 5.
   Ik ga akkoord met de privacy statement
   Open sollicitatie

   Geen cheese?

   Ben jij er van overtuigd dat je ons naar het volgende niveau gaat brengen maar staat je vacature er niet tussen? Neem contact met ons op via één van de onderstaande opties.

   De beller is sneller

   Een mail mag natuurlijk ook! Stuur hem naar werkenbij@velder.com

   Vragen?
   Klaske helpt je graag!

   k.hollema@velder.com