Dit is waarom je als Medior ICT Medewerker bij Velder wil werken

 • Jij wordt dé IT business partner voor een aantal belangrijke projecten.
 • Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief.
 • Je komt in een team te werken die elke dag flink wat ballen in de lucht houdt met daarbij de nodige humor en plezier.

Dit ga je doen

In deze brede IT functie ben je dé schakel tussen ICT Operations (servicedesk en systeem) en alle ICT facetten van en op de werkvloer. Samen met de Manager Infrastructuur & Support vertaal en structureer je alle interne ICT behoeften in concrete plannen en je voert deze vervolgens uit.

Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn onder andere:

 • Een belangrijke bijdrage leveren aan het robuuster maken van de ICT infrastructuur en het verder ontwikkelen van het serviceniveau van de ICT afdeling.
 • Identificeren en inventariseren van behoeften vanuit de organisatie op technisch vlak. Je adviseert over de mogelijkheden, vertaalt dit naar ICT oplossingen en keuzes voor systemen, je signaleert knelpunten en je zorgt ervoor dat methoden en technieken geborgd worden.
 • Samenwerken met de externe partijen waaraan wij het beheer en onderhoud van het netwerk en de netwerkbeveiliging uitbesteed hebben.
 • Vertegenwoordigen van ICT binnen projecten en optreden als business partner.

Je wordt onderdeel van het ICT Infrastructuur & Support team, bestaande uit 2 support medewerkers en de Manager Infrastructuur & Support. Naast dit team bestaat de IT afdeling nog uit een Informatie Manager, een BI Specialist, een data team en een ERP team.

Hier ga je werken

Onze medewerkers vormen het hart van Velder, het is waar de liefde voor kaas samensmelt. We dragen deze liefde uit in alles wat we doen. Van onze boeren tot onze medewerkers en van onze klanten tot onze consumenten, ze weten allemaal wat er nodig is om kwaliteit te leveren en passie te erkennen.

Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met zo’n 450 medewerkers, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. Dit doen we vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina.

Ons verhaal

Cheese-tech pioniers in hart en nieren.

Wat neem je mee?

 • Passie voor je werk en een duidelijk doel voor ogen. Wat dat precies is, is voor iedereen verschillend.
 • Een afgerond HBO of WO studie met minimaal 5 jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld als business consultant, IT Project Manager of Medior ICT Medewerker.
 • Interesse in werken in een complex en hoogwaardig distributiebedrijf waarin je impact kunt maken en je vermogen om situaties goed in te schatten en flexibel te zijn kunt toepassen.
 • Je hebt uitstekende communicatieve en project management vaardigheden.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.
 • Kennis van IT architectuur principes, ITIL richtlijnen, ITSM, lifecycle management, logistieke omgevingen en affiniteit met security zijn een pre.

Dit krijg je van ons

Een uitdagende IT rol in een organisatie die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek.

Je ontvangt een salaris van €4200 tot €5900 bruto per maand afhankelijk van je ervaring. Wanneer je uitstekend presteert, is verdere groei in salaris mogelijk. Daarnaast dragen we bij aan trainingen en opleidingen, bieden we mooie doorgroeimogelijkheden en krijg je 24 vakantiedagen en 1 maatschappelijk verlofdag. We staan bekend om onze prettige werksfeer en organiseren regelmatig leuke evenementen en uitjes voor ons personeel, zoals een voetbaltoernooi, padel, borrels en nog veel meer.

Zeg jij cheese bij deze droom vacature?

Solliciteer dan direct via de onderstaande button!

Direct solliciteren
Solliciteer direct

We worden iedere dag beter door samen te werken, van elkaar te leren en onszelf uit te dagen. Zo laten wij samen de kaascategorie groeien. Een uitdagend streven. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Deel jij onze liefde voor kaas? Dan ben jij misschien wel het talent dat wij nodig hebben!

"*" geeft vereiste velden aan

Upload je CV* Bestand kiezen
Upload motivatiebrief Bestand kiezen
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, png, jpg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, png, jpg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 5.
   Ik ga akkoord met de privacy statement
   Open sollicitatie

   Geen cheese?

   Ben jij er van overtuigd dat je ons naar het volgende niveau gaat brengen maar staat je vacature er niet tussen? Neem contact met ons op via één van de onderstaande opties.

   De beller is sneller

   Een mail mag natuurlijk ook! Stuur hem naar werkenbij@velder.com

   Vragen?
   Klaske helpt je graag!

   k.hollema@velder.com