Sales Assistant International Sales

Fulltime
Hybride

Dit is waarom je als Sales Assistant International Sales bij Velder wil werken

 • Jij bent in de lead van verschillende operationele zaken om zo onze plannen samen met de klant te realiseren.
 • Je werkt in een hecht en gedreven team én met internationale klanten.
 • De complexe en dynamische omgeving met veel ruimte voor eigen initiatief zorgt ervoor dat je uitgedaagd blijft.
 • Je werkt in een kanaal waarin we grote groei ambities hebben.

Dit ga je doen

Als Sales Assistant International ondersteun je Sales en Account Managers in het realiseren van plannen, gemaakte afspraken met klanten en kansen in onze organisatie. Jij bent in de lead van allerlei operationele zaken en zorgt ervoor dat je hiervoor de benodigde afstemming met klanten hebt. Je bent verantwoordelijk voor administratie, zoals het verwerken van prijsmutaties, up to date houden van assortimentslijsten, opstellen van leverovereenkomsten en verwerken van assortiment wijzigingen. Tevens maak je analyses en ontwikkelt op basis hiervan – samen met Sales – plannen om zo onze business steeds verder uit te bouwen. Ten slotte pak je een actieve rol in de organisatie van acties, events en promoties die vanuit ons of de klant worden geïnitieerd.

Hier ga je werken

Onze medewerkers vormen het hart van Velder, het is waar de liefde voor kaas samensmelt. We dragen deze liefde uit in alles wat we doen. Van onze boeren tot onze medewerkers en van onze klanten tot onze consumenten, ze weten allemaal wat er nodig is om kwaliteit te leveren en passie te erkennen.

Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met zo’n 450 medewerkers, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. Dit doen we vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina.

Ons verhaal

Cheese-tech pioniers in hart en nieren.

Wat neem je mee?

 • We hechten veel waarde aan passie voor je werk en je komt met een doel bij ons werken. Wat dat precies is, is voor iedereen verschillend.
 • Je bent ondernemend, hebt een hands-on mentaliteit en wilt graag resultaten boeken.
 • Je staat bekend om je accurate en gestructureerde manier van werken en kan goed overzicht houden.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden zodat je goed kan schakelen met veel verschillende stakeholders, bijvoorbeeld interne afdelingen, internationale klanten en FrieslandCampina collega’s.
 • Je beheerst het Nederlands en Engels goed, een 3e taal is een pré.
 • Je hebt een afgeronde HBO of MBO opleiding en je brengt 1 tot 2 jaar ervaring in een commerciële rol met je mee.
 • We vinden het tof als je de ambitie hebt om door te groeien binnen commercie.

Dit krijg je van ons

Een afwisselende commerciële rol in een organisatie die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Je wordt onderdeel van het International Sales team die naast jou bestaat uit een Manager Sales, een aantal Accountmanagers en 2 andere Sales Assistenten.

Natuurlijk komt de functie met een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, opleidings- en trainingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven. Daarnaast staan wij bekend om onze prettige werksfeer en organiseren we veel leuks voor ons personeel, zoals evenementen, uitjes of een voetbaltoernooi.

Zeg jij cheese bij deze droom vacature?

Solliciteer dan direct via de onderstaande button!

Direct solliciteren
Solliciteer direct

We worden iedere dag beter door samen te werken, van elkaar te leren en onszelf uit te dagen. Zo laten wij samen de kaascategorie groeien. Een uitdagend streven. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Deel jij onze liefde voor kaas? Dan ben jij misschien wel het talent dat wij nodig hebben!

"*" geeft vereiste velden aan

Upload je CV* Bestand kiezen
Upload motivatiebrief Bestand kiezen
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, png, jpg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, png, jpg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 5.
   Ik ga akkoord met de privacy statement
   Open sollicitatie

   Geen cheese?

   Ben jij er van overtuigd dat je ons naar het volgende niveau gaat brengen maar staat je vacature er niet tussen? Neem contact met ons op via één van de onderstaande opties.

   De beller is sneller

   Een mail mag natuurlijk ook! Stuur hem naar werkenbij@velder.com

   Vragen?
   Klaske helpt je graag!

   k.hollema@velder.com