Dit is waarom je als SHE Officer bij Velder wil werken

Veiligheid is voor Velder top prioriteit. De SHE officer waar we naar op zoek zijn heeft een sterke visie en begrip op het gebied van veiligheidsgedrag binnen een complexe Supply Chain organisatie. De SHE officer gaat ons helpen om samen met de verantwoordelijke collega’s op de Velder locaties de veiligheidscultuur verder te verbeteren en versterken.

Je gaat onderdeel uitmaken van het QSHE-team bestaande uit 9 personen. Je rapporteert aan de QSHE Manager en werkt nauw samen met de SHE-coördinator.

Je houdt je bezig met het opstellen, implementeren en continu optimaliseren van het veiligheids- en gezondheidsbeleid in overeenstemming met de wettelijke regels en het centrale organisatiebeleid om zo maximale veiligheid en goede werkcondities te garanderen.

Dit ga je doen

 • Initiëren en begeleiden van het veranderproces waarin het veiligheidsbewustzijn op een hoger niveau wordt gebracht.
 • Opstellen en implementeren van preventie- en arbobeleid op basis van de Risico Inventarisatie en Evaluatie van Velder.
 • Signaleren van veiligheidsknelpunten in de bedrijfscultuur, benoemen en uitbrengen van adviezen hieromtrent, waarin je de organisatie meeneemt in de verandering.
 • Onderzoeken, analyseren en rapporteren van ongevallen en gevaarlijke situaties en opstellen van adviezen naar aanleiding daarvan. Rapportage en monitoring van de KPI’s, waarbij de ambitie nul ongevallen is.
 • Uitvoeren van interne Safety audits en observatie rondes en de planning, uitvoering en rapportage daarvan.
 • Organiseren en houden van Safety (awareness) trainingen en instructies.

Hier ga je werken

Onze medewerkers vormen het hart van Velder, het is waar de liefde voor kaas samensmelt. We dragen deze liefde uit in alles wat we doen. Van onze boeren tot onze medewerkers en van onze klanten tot onze consumenten, ze weten allemaal wat er nodig is om kwaliteit te leveren en passie te erkennen.

Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met zo’n 450 medewerkers, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. Dit doen we vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina.

Ons verhaal

Cheese-tech pioniers in hart en nieren.

Wat neem je mee?

 • We hechten veel waarde aan passie voor je werk en je komt met een doel bij ons werken. Wat dat precies is, is voor iedereen verschillend.
 • Je hebt minimaal MVK-diploma (of gelijkwaardig) of bent een startende HBO-er, bij voorkeur in het werkgebied van veiligheid.
 • Je weet hoe je een voorbeeldfunctie op het gebied van veiligheidsgedrag kan vormgeven.
 • Je beschikt over kennis van veiligheidssystemen, Arbo- en milieuwetgeving.
 • Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van Nederlandse en Engelse taal.
 • Je bent communicatief sterk, enthousiast, resultaatgericht met een flinke dosis overtuigingskracht.

Dit krijg je van ons

Een afwisselende uitdagende rol in een organisatie die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek.

Natuurlijk komt de functie met een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, opleidings- en trainingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven. Daarnaast staan wij bekend om onze prettige werksfeer en organiseren we veel leuks voor ons personeel, zoals evenementen, uitjes of een voetbaltoernooi.

Zeg jij cheese bij deze droom vacature?

Solliciteer dan direct via de onderstaande button!

Direct solliciteren
Solliciteer direct

We worden iedere dag beter door samen te werken, van elkaar te leren en onszelf uit te dagen. Zo laten wij samen de kaascategorie groeien. Een uitdagend streven. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Deel jij onze liefde voor kaas? Dan ben jij misschien wel het talent dat wij nodig hebben!

"*" geeft vereiste velden aan

Upload je CV* Bestand kiezen
Upload motivatiebrief Bestand kiezen
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, png, jpg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, png, jpg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 5.
   Ik ga akkoord met de privacy statement
   Open sollicitatie

   Geen cheese?

   Ben jij er van overtuigd dat je ons naar het volgende niveau gaat brengen maar staat je vacature er niet tussen? Neem contact met ons op via één van de onderstaande opties.

   De beller is sneller

   Een mail mag natuurlijk ook! Stuur hem naar werkenbij@velder.com

   Vragen?
   Hans helpt je graag!

   h.v.steenbergen@velder.com