Supply Chain Project Manager

Fulltime
Bodegraven

Dit is waarom je als Supply Chain Project Manager bij Velder wil werken

 • In deze rol ben je verantwoordelijk voor het projectmanagement van de grotere complexere projecten binnen de organisatie, het optimaliseren en het digitaliseren van de Supply Chain
 • Hierbij definieer je de scope, bereid je de planning voor, en leidt een effectieve realisatie en executie, binnen het beschikbaar gestelde budget
 • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de overall projectportfolio en het management/agenda daarvan, hierbij stuur je ook collega’s aan die de uitvoering realiseren en ben je het eerste aanspreekpunt voor collega’s van andere afdelingen
 • Je bewaakt de voortgang van de projecten, verzorgt periodieke rapportages en draagt zorg voor relevante documentatie.

Dit ga je doen

Als Supply Chain Project Manager is het jouw uitdaging om – op basis van de ‘voice of the customer’ – te komen tot voorstellen voor een optimale Supply Chain inrichting. Je biedt ondersteuning aan jouw leidinggevende – onze Supply Chain Director – bij onder andere de targetsetting gebaseerd op strategie en organisatiedoelen. Je zorgt dat alle betrokkenen op dezelfde pagina zitten zowel binnen de Velder organisatie als het moederbedrijf FrieslandCampina. Je streeft continue naar optimalisatie om zo een robuust Supply Chain netwerk op te bouwen waarbij je ook de ‘Business Process Owner’ bent binnen de Supply Chain.

 

Hier ga je werken

Onze medewerkers vormen het hart van Velder, het is waar de liefde voor kaas samensmelt. We dragen deze liefde uit in alles wat we doen. Van onze boeren tot onze medewerkers en van onze klanten tot onze consumenten, ze weten allemaal wat er nodig is om kwaliteit te leveren en passie te erkennen.

Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met zo’n 450 medewerkers, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. Dit doen we vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina.

Ons verhaal

Cheese-tech pioniers in hart en nieren.

Wat neem je mee?

 • We hechten veel waarde aan passie voor je werk en je komt met een doel bij ons werken. Wat dat precies is, is voor iedereen verschillend.
 • Een relevante opleiding in de richting van logistiek of Supply Chain Management. Dit gecombineerd met minimaal 10 jaar relevante werkervaring.
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Je bent stressbestendig, zelfverzekerd, assertief, resultaat gedreven en veranderingsgericht
 • Je hebt kennis van en ervaring met het implementeren van relevante systemen zoals bijvoorbeeld ERP (M3) en WMS (Locus)
 • Het vermogen om projecten vanaf het uitwerken van de investeringsaanvraag tot aan het eind te begeleiden en realiseren.
 • De vaardigheid om de juiste keuzes te maken op basis van gestructureerde inzichten om zo een optimale project portfolio samen te stellen.

Dit krijg je van ons

Een afwisselend technische rol in een organisatie die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek.

Natuurlijk komt de functie met een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, opleidings- en trainingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven. Daarnaast staan wij bekend om onze prettige werksfeer en organiseren we veel leuks voor ons personeel, zoals evenementen, uitjes of een voetbaltoernooi.

Zeg jij cheese bij deze droom vacature?

Solliciteer dan direct via de onderstaande button!

Direct solliciteren
Solliciteer direct

We worden iedere dag beter door samen te werken, van elkaar te leren en onszelf uit te dagen. Zo laten wij samen de kaascategorie groeien. Een uitdagend streven. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Deel jij onze liefde voor kaas? Dan ben jij misschien wel het talent dat wij nodig hebben!

"*" geeft vereiste velden aan

Upload je CV* Bestand kiezen
Upload motivatiebrief Bestand kiezen
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, png, jpg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, png, jpg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 5.
   Ik ga akkoord met de privacy statement
   Open sollicitatie

   Geen cheese?

   Ben jij er van overtuigd dat je ons naar het volgende niveau gaat brengen maar staat je vacature er niet tussen? Neem contact met ons op via één van de onderstaande opties.

   De beller is sneller

   Een mail mag natuurlijk ook! Stuur hem naar werkenbij@velder.com

   Vragen?
   Hans helpt je graag!

   h.v.steenbergen@velder.com